2017/07/13

SONRISA

Viime viikot, etenkin viikonloput, ovat olleet pelkkää nautintoa. Iloa kasvoilla, naurua ja hiljaisuudesta nauttimista. Mikään, ei mikään voita sitä tunnetta, jonka saa laiturilla istuessa ja seuratessa auringon laskeutuvan horisontin taa. Lintujen laulun saattelemana ja kevyen kesätuulen koskettaessa kasvoja - mikään, ei mikään ole yhtä rauhoittavaa, yhtä ihanaa. 

Koska mä oon ihminen, joka ei kaipaa ainaista toimintaa. Mä en kaipaa riehumista, jatkuvaa keskustelua, täyttä suunnitelmaa. Mä kaipaan rauhaa, lempeyttä, hiljaisuutta, luontoa ja sen kauneutta. Mä kaipaan sitä, ettei ole suunnitelmaa. Että syöksytään vaan jonnekin. Mä kaipaan sitä, kun välillämme ei ole kiusallista hiljaisuutta. On vain hiljaisuus, josta voi ottaa kaiken irti. Jossa voi rauhoittua, nauttia toisen seurasta, nauttia maisemasta. Nauttia siitä kaikesta mitä on, ajatella sitä kaikkea mitä on. Siinä vaan on sitä jotakin. Jotakin kaunista, jotakin henkeä salpaavaa. Jotakin, jota mä rakastan. Jotakin, josta nauttisin joka ilta. Mutta etenkin siinä on sitä jotakin, jota muistella ja jota muistellessa hymy nousee huulille. Sitä ei voi kuvailla. Se vaan on.

Se on kaunista. Rauhallista. Mutta samalla sitä kaikkea onnea, onnea elämästä ja onnea siitä, mitä kaikkea on. Se on hymyä kasvoilla.
DSC_0220DSC_0217DSC_0159

18 kommenttia

 1. Hyvin kirjoitettu, ja super hyviä ja ihania kuvia! ♥

  https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana teksti :) Tästä tuli tosi onnellinen fiilis mullekin<3

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäisiä kuvia!

  http://elamankaipuu.blogspot.de

  VastaaPoista
 4. Tykkään tosi paljon sun tyylistä kirjoittaa! Ja upeita kuvia tässä postauksessa myöskin :)

  http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat kuvat ja vielä ihanampi teksti. Oot niin oikeassa ettei mikään kyllä voita laiturilla istumista. Se hiljaisuus, veden tyyneys, rauhallisuus... Se on kaunista ja hyväilee ihanasti oman sielun stressi leveleitä. Heikentää niitä

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat kuvat, ja osaat todellakin kirjoittaa!

  http://www.harrietgripenberg.com/

  VastaaPoista
 7. Voi että kun on kaunis etenkin toi ylin kuva! <3 Hieno teksti myös, meikä on just sellanen ainainen riehuja, joka ei pysy paikallaan tai hiljaa kovinkaan helpolla... Ihanaa muuten, että sait ulkoasuongelmat selätettyä, kaipailinkin sun postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anu <3 Mäkin oon välillä tollanen, mutta nautin ihan järkyttävästi siitä tunteesta, kun saa vaan olla ja nauttia hiljaisuudesta - ja toisen ihmisen läsnäolosta. Ja jep! Pienehkö työmaa se olikin, enkä pystynyt Mikkelin reissun takia sitä heti korjaamaan.. :D Mutta nyt ollaan taas blogin äärellä!

   Poista
 8. Ihan älyttömän taitavasti kirjoitettu toi teksti, sai hymyä jotenkin huulille, ja upeet kuvat, jälleen kerran :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista