2017/05/28

UNOS POCOS DÍAS MÁS

Pääsykokeet jäivät taakse 16.5. ja ehkä hieman yllätin itsenikin, miten hyvin ne mun lukumäärään nähden menivät. Pikkuhiljaa pää ja kroppakin ovat päässeet loman makuun. Stressin sotkuista aletaan olemaan selvitty, vaikka välillä käväistiinkin epätoivon puolella ja mietittiin, loppuuko tämä todella koskaan. Meni yli viikko vielä pääsykokeidenkin jälkeen, ennen kuin oma mieli pääsi kiinni siihen, että ei todella ole enää mitään stressattavaa. Että tämä opiskelu-urakka on nyt ohi  ainakin kesän ajaksi. Viikon, hieman ylikin, elin vielä siinä tunteessa, ettei tästä tule loppua. Vaikka tiedostin, ettei enää ole aherrettavaa, silti kropan valtasi se tunne, että ehei - tämä ei ollut vielä tässä. Odotin ja odotin sekä samalla pääsin hitaasti, mutta varmasti, eroon niistä ajatuksista ja tunteista. Siitä tyhjyydestä ja stressistä, jolle ei ollut mitään syytä. Nyt vihdoin alkaa helpottamaan, mutta edessä olisi vielä yksi porras  nimittäin valmistujaiset. 

Mua ehkä hieman jo jännittääkin. Nyt alkavalla viikolla on vielä paljon tehtävää, paljon panikoitavaa, kiirettä ja hälinää. Viimeisiä valmisteluita ylioppilasjuhlia varten – mekon ja sen lyhentämisen kanssa pienen pientä järjen menettämistä (koska sekin tapahtuu vasta perjantaina!!!), leipomista, kenraaliharjoitukset ja vielä muutamat ostokset H-hetkeä varten. Kampauksenkin kanssa pitäisi tehdä päätöksiä ja ideat on tällä hetkellä todella ympäripyöreitä: kiinni en halua ja kiharat haluan  ongelmana onkin se, millaiset. Netistä ollaan selattu kasapäin kuvia, muttei mieleistä mallia löydy mistään (ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan). Ja kun luulisi, että mietinnät loppuisivat siihen, niin vähän kyllä alkaisi myös pelottamaan lauantain sää, joka ilmatieteenlaitoksen ennusteesta ei juurikaan nostata hymyä huulille. Jäädytäänkö vai kastutaanko, vai kenties molempia? – kysymys, jonka vastauksena haluaisin kuulla, ettei kumpaakaan.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, eikös se niin mennytkin?..   DSC_0503DSC_0505DSC_0507DSC_0511

12 kommenttia

 1. Vitsi miten vapautunut fiilis varmasti on nyt pääsykokeitten jälkeen; toivottavasti napaa :)

  VastaaPoista
 2. Onnea valmistumiseen ja ihania kukka kuvia.

  http://unelmaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi ja tosi kivoja kuvia! :) Muistan itekin ton stressin parin vuoden takaa, kun samana keväänä oli kirjoitukset, ylppärit ja juhlien järkkäys sekä tietty pääsykokeet. Tuntui, että tukka tippuu ja järki lähtee, mutta siitäkin selvittiin :D Mitä hait opiskelemaan ja minne? Paljon tsemppiä sulle vielä viimesiin rutistuksiin ja toivotaan, että saat haluamasi opiskelupaikan ja ylppärijuhlat menee hyvin! :)

  Ainiin, liityin lukijaksi.

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onhan tää melkosta hässäkkää ollut koko kevät: ensin neljät yo-kirjoitukset, sitten pääsykokeet ja nyt noi valmistujajiset ja aikalailla samoilla fiiliksillä täälläkin menty pitkälti, mutta onneksi tämäkin on pian ohi! Hain oikeustieteelliseen Joensuuhun, Rovaniemelle ja Turkuun :-)

   Ja kiitos paljon <3!!

   Poista
 4. Jee nyt se pääsykoerutistus ohi! Tsemppiä kaikkeen tulevaan:-) Ps. Mahtava kyllä tää sun blogi, for real!

  VastaaPoista
 5. Onnea valmistumisesta! Ja hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Heti alkuun, oi miten ihana blogi sulla😍 Sait ehdottomasti uuden lukijan! Ja onnea myös valmistumisesta :) Toivottavasti sun viime viikko meni hyvin kaikesta kiireestä ja stressistä huolimatta!

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa seuraamaan! <3

   Poista