2017/01/04

MUNDO MARAVILLOSO

Taivaalla paistoi aurinko, se aurinko, jota ei Suomessa näe talvisin kuin vilaukselta. Pilvet karkasivat horisontin taa, lämpöasteet nousivat melkein kahteenkymmeneen. Meren tuoksua ja hurjaa tuulta. Värejä, vuoria ja mutkikkaita teitä. Se maa, johon olen ihastunut. 

Sielu ja mieli lepäsi, rauha valtasi kropan ja stressi katosi pääkopasta. Elämä tuntui nautinnolta ja jokainen hengenveto oli kirjaimellisesti pala taivasta. Rakkaus kainalossa, hymy korvissa. Naurua, iloa, lämpöä. Pitkiä yöunia ja venytettyjä iltoja. Hiljaisuutta ja kauppakeskusten korvia kiroavaa meteliä. Palmuja koristamassa kadun varsia, vastaantulijoista huokuvaa onnea ja iloa. Málagan suurenmoiset vaaleanpunaiset jouluvalot, Tarifan henkeäsalpaava hiekkaranta, kipeät jalkapohjat ja melkein kymmenentuhatta askelta päivittäin. Se toi mulle ilon, onnen, jota kotoa ei saa. Asian, jota taas odottaa. Asian, jota ikävöidä. Asian, johon palata. Vielä joskus.  

Se toi kuvia muistikortin kätköihin. Muistoja, joita ripustaa seinälle. Muistoja, joille hymyillä jälkikäteen. Espanja vei mun sydämen jälleen.  DSC_0816DSC_0786DSC_0643

14 kommenttia

 1. Näyttääpä tuola ihanalta! Ja loistavia kuvia :)

  https://ssiljasofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä siellä näyttikin, silmät kyllä nautti! Kiitos <3

   Poista
 2. Ihana toi keskimmäinen kuva! Kirjoitat myös hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia!

  http://even-elamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus, kirjotat tosi kivasti!!

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia, en ihmettele miksi Espanja vei sydämesi!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus ja hienoja kuvia! :)

  Http://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

  VastaaPoista