2016/01/11

HACE FRÍO

-27°C. Astelen etuterassille, pakkasilmaan. Kuuntelen narisevaa puu laudoitusta allani. Pysähdyn hetkeksi, hengitän syvään. On kylmä, tunne on inhottava – mutta samalla niin virkistävä. Ympärilläni valkoista, pääni päällä kaunis, sininen, taivas. Puut heiluvat tuulessa, niiden jäinen pinta rasahtelee. Hiukseni värjäytyvät jäästä valkoiseksi, hengitykseni höyryää ja sormeni jäätyvät joka kerta objektiivia vaihtaessa enemmän ja enemmän. On tammikuu – ja mä tiesin, että pakkasilmat napsahtavat nenälle heti vuoden vaihteen jälkeen. Niin on aina ollut, niin on nytkin. 

Nämä päivät viihtyisin parhaiten sisällä, lämpimässä. Villasukat jalassa ja pehmeä neuletakki peitteenä. Toisen käden ojentuessa kohti kahvikuppia, haukotusten saattelemana, katsahdan ulos. On kaunista, niin kaunista, ettei pakkanenkaan estä ulos astumista. Mieli huutaa katselemaan auringonnousuja ja -laskuja. Ne hetket ovat kauneimpia, vaikkei ne tartukaan muistikortille. Niiden takia kannattaa välillä tuntea paukkupakkanen naamalla ja jäiset varpaat kenkien sisällä.
  DSC_0314DSC_0341 Follow my blog with Bloglovin

16 kommenttia

 1. Siis nää kuvat! Ihanan rauhoittavia, paha olo lähtee oitis kävelee. Ei voi kun fiilistellä tääl ^_^

  http://walkingarounded.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. en kestä. sulla on ihana blogi! ❤❤

  VastaaPoista
 3. Tykkään miten muokkaat noita kuvia, saanko udella millä työkalulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän, muokkaan kuvat Photofiltrellä ja haeskelet ilmeisesti histogram -työkalua. Samantapainen löytyy mm. Gimpistä levels -nimellä, mutta saman asian ajaa myös erilaiset versiot curves -työkalusta. :)

   Poista
 4. Apua, ihana blogi! Liityin lukijaksi!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa seuraamaan! <3

   Poista
 5. Uuuh, sun blogi loistaa erilaisuudellaan! Vaikka sua ei tunnekkaan, niin näkee että oot tehny tän blogin just omannäköseks ja, no muutenki, omaks!
  Ja kuvat vetää yksinkertasesti sanattomaks.

  Jään todellaki seurailemaan.

  http://hobbieshappiness.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mä kyllä niin tykkään sun tavasta muokata kuvia! Vähän jotain erilaisempaa :)

  http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia. Ja apua -27, kuolema tulisi 😃 hiuksiin "sattuu"

  VastaaPoista