2015/10/03

OCTOBER

Seison metsässä. Kuuntelen lintujen visertävän ja tuulen ulvovan. Kädessäni on kamera ja fleksi. Koira vetää. Jää istumaan. Alkaa pimentyä, sormet kylmenevät hiljalleen. Tuuli pyykäisee hiukset naamalleni. Aurinko laskee olan taakse ja heinät painuvat vaakatasoon. On kaunista. On hiljaista. Jatkan matkaa ja asetan kuulokkeet korvilleni. Ilta pimenee. 

En näe polulla miltei mitään. On lokakuu, eikä aikaakaan – kun ainoa valoisa hetki päivästä istutaan pulpetin äärellä. Kaikki nämä, kauniit auringonlaskut, metsälenkit iltaisin, jäävät unholaan. Kaapista kaivetaan toppatakit ja metsissä kuljetaan taskulamppujen kanssa, samalla koiran huutaen jokaiselle puskalle. Voisin pikakelata talven yli, jos se olisi mahdollista. Haluan etelään. Haluan lämpöä. Haluan auringon valoa, koko talven ajan.
18 17

28 kommenttia

 1. ai vitsi kuin kivaa tekstiä, jotenkii tosi hyvin kuvailtu ja fiiliksiä herättävä! <3 tyksin myös tuosta ekasta kuvasta, omallatavallaan jotenki niin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka, ihanaa että upposi <3 Tällä kertaa tämmösillä fiiliksillä! Mäkin ihastuin jotenkin tohon kuvaan, vaikka epätarkka onkin. Kai ne on nuo värit ja tuo tunnelma. i like !!

   Poista
 2. Tosi kaunis teksti, voin niin samaistua tuohon. Ihania kuvia myös! :)

  http://roosel.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. tosi nätisti kirjoitettu teksti! liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja tervetuloa lukemaan! :)

   Poista
 4. upeita kuvia! :)

  <3: Jasmin N | http://littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihana teksti ♥ Tuli haikea olo. Pakko sanoa että itse oon innoissani syksystä, eikä ne talvipakkasetkaan kovasti mua haittaa. Tää blogi on muutenkin jotenkin niin rento, että tätä on kiva lueskella aina :)

  VastaaPoista
 6. Samaistuttava kaunis teksti :) ❤

  VastaaPoista
 7. Sulla on täällä kyllä tosi kivoja kuvia! :)

  http://onrooftop.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. oooo vitsi kirjotat kauniisti!! Niin ihanaa :)

  VastaaPoista
 9. Jestas, sulla on ihana blogi! ♥ Banneri, kuvat, fontti ja kaikki ovat täydellistä! Todella inspiroiva blogi :)

  VastaaPoista
 10. Kirjoitat tosi miellyttävällä tavalla, postauksias on niin mukava lukea. Myös kuvat on todella kauniita, niissä on jotenkin ihana tunnelma :-)

  VastaaPoista
 11. Oon ollut pitkään tiedostamattomassa "blogiboikotissa." Nyt pitkästä aikaa aloin taas selailemaan, ja täytyy sanoa että kirjotat tosi hyvin! Ihana lukea jotain muutakin kuin 'tänään ostin tätä ja tuota' tyyppistä tekstiä. Vaikka tekstiä ei ole metritolkulla, on jokainen sana hyvin ajateltu, keep going! (y)

  VastaaPoista
 12. Aivan upeita kuvia, vau!!

  ♥: http://sirujee.blogspot.fi/

  VastaaPoista